Το Live Like Local είναι χορηγός επικοινωνίας του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Live Like Local  βρίσκεται δίπλα στον 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου, το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023, σαν χορηγός επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Η εφαρμογή Live Like Local είναι ένας μοντέρνος, καινοτόμος και προσωποποιημένος ψηφιακός οδηγός ο οποίος προσφέρει στον ταξιδιώτη όλες τις πληροφορίες που αναζητά για τις διακοπές του στην Πάρο και την Αντίπαρο. Στόχος της νέας αυτής εφαρμογής είναι να προσφέρει στον ταξιδιώτη τις πληροφορίες του τόπου ώστε να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές του.

Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή για τον ταξιδιώτη είναι απεριόριστες, μερικές από τις οποίες είναι:

  • Online booking & online payment
  • Αποκλειστικές προσφορές
  • Ενημερώσεις για τα local events
  • Στοχευμένες επικοινωνίες & προτάσεις με βάση τα ενδιαφέροντά του
  • Instant chat με τον επιχειρηματία που τον ενδιαφέρει

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από την εφαρμογή είναι όλες εκείνες που αναζητά ένας ταξιδιώτης πηγαίνοντας σε ένα νέο μέρος όπως εστιατόρια, παραλίες & beach bars, νυχτερινή διασκέδαση, sports, site seeing, rent a car, transfer services, ενοικιάσεις σκαφών, εκδρομές και site seeing, υπηρεσίες προσωπικής περιποίησης και πολλές άλλες.

Ένας ολοκληρωμένος ψηφιακός οδηγός.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό του, ο χρήστης απαντά σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το προφίλ του και έτσι η εφαρμογή μπορεί να του προτείνει δραστηριότητες με βάση τις δικές του προτιμήσεις.

Παράλληλα, η εφαρμογή Live Like Local αποτελεί για τον επιχειρηματία ένας άμεσος και στοχευμένος τρόπος προβολής της επιχείρησής του, του προσφέρει διαφήμιση στο κοινό που τον ενδιαφέρει περισσότερο καθώς και δυνατότητα αποστολής προωθητικών ενεργειών. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι η εφαρμογή προσφέρει σύστημα online κρατήσεων – πληρωμών και δυνατότητα απευθείας επικοινωνία με τον ταξιδιώτη.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ: https://www.livelikelocal.app

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη της διοργάνωσης.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr