ΤοiRun «τρέχει» μαζί με το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Το iRun  ανταποκρίθηκε για άλλη μια χρονιά στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου για να «τρέξει» επικοινωνιακά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας που θα φιλοξενήσει το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 η υπέροχη Πάρος.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Το iRun είναι το μοναδικό free press περιοδικό στην Ελλάδα για το τρέξιμο και όχι μόνο. Ξεκίνησε να «τρέχει» το 2017, αφουγκραζόμενο την πιο healthy τάση της τελευταίας 10ετίας, τη στροφή του ανθρώπου της διπλανής πόρτας στο τρέξιμο και το fitness. Δημιουργήθηκε από μία έμπειρη ομάδα επαγγελματιών στον αθλητικό Τύπο, οι οποίοι… «πρώτα τρέχουν και μετά γράφουν!», πετυχαίνοντας έτσι να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και επιδραστικά αθλητικά-δρομικά Μέσα.

Το irunmag.gr συμπληρώνει, παράλληλα, τη θεματολογία του έντυπου περιοδικού με όλα τα νέα της δρομικής επικαιρότητας και όχι μόνο. Αποκλειστικές συνεντεύξεις διακεκριμένων αθλητών, όλα τα νέα του στίβου και των λαϊκών αγώνων δρόμου και βουνού, αναλυτικά άρθρα για όλους τους διεθνείς μαραθωνίους και τα σημαντικότερα ποδηλατικά και τριαθλητικά events της Ελλάδας.

«If you run, read iRun!», το μοναδικό ελληνικό περιοδικό και ιστοσελίδα που φιλοξενεί όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο active αναγνώστης!

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη της διοργάνωσης.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr