2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου – Sunset Yoga με την Άννα στο “Mythic Paros Panoramic Oniro Studio”

Στις 17 & 18 Ιουνίου έρχεται η αθλητικό – τουριστική διοργάνωση 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου στο πανέμορφο νησί της Πάρου και αναμένεται να εντυπωσιάσει αθλητές και αθλούμενους.

Η Οργανωτική Επιτροπή, ενημερώνει ότι εντάσσει στο πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων και 2ο μάθημα Yoga υπό την καθοδήγηση της Άννας Παπαναστασάτου, πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας γιόγκα από την Yoga Alliance, στο ξενοδοχείο Mythic Paros.

Το ξεχωριστό σε αυτό το μάθημα είναι ότι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18/06 σε έναν φανταστικό χώρο, με απέραντη θέα από ψηλά, την ώρα του Ηλιοβασιλέματος.

Sunset Yoga με την Άννα

Τόπος: Ξενοδοχείο  “Mythic Paros’ panoramic Oniro Studio”

Μέρα: Κυριακή 18/06

Ώρα έναρξης: 20:00

Ώρα λήξης: 21:10

Διάρκεια: 1 ώρα και 10’

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 – 30 άτομα

Κόστος: 5.00€

Δηλώσεις συμμετοχής:  https://eggrafes.mysportevent.gr/registrations/soft-yoga-flow-me-tin-anna-18-06/

Θα χρειαστείτε μόνο μία πετσέτα παραλίας.

Βιογραφικό

H Άννα Παπαναστασάτου, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα από τη Yoga Alliance. Η εκπαίδευσή της πραγματοποιήθηκε στο Joschi Yoga Institute στη Νέα Υόρκη, το 2016. Πρόσθετη εκπαίδευση στο YogAcademy, πιστοποιήθηκε στην Αθήνα το 2019, στην Aerial Yoga. Εξειδικεύεται σε ατομικές και ομαδικές προπονήσεις σε Vinyasa, Aerial και SUP Yoga.

Γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Αθηνα. Το 2010 συνειδητοποίησε ότι είχε χορτάσει από τον τρόπο ζωής της μεγαλούπολης. Λαχταρούσε την απλότητα και ένα νέο μέρος για να ζήσει που να είναι πιο κοντά στη φύση. Παραιτήθηκε απο  τη δουλειά της ως μηχανολόγος μηχανικός και  ακολουθώντας το κάλεσμα της ψυχής της μετακόμισε στην Πάρο.

Πάντα έψαχνε τρόπους να παραμείνει ενεργή και δραστηριότητες που να την εμπνέουν. Γιόγκα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, kickboxing είναι μερικές από τις δραστηριότητες που ασχολείται. Της αρέσει επίσης να ταξιδεύει και να μαθαίνει νέους πολιτισμούς. Η συνεχής εκπαίδευση και γνώση, είναι το μότο της πίσω από την ανάγνωση πολλών βιβλίων και την παρακολούθηση σεμιναρίων κίνησης, και αναπνοής. Η έρευνά της για αυτογνωσία και γενική ευεξία την ενέπνευσε να εξασκήσει τη γιόγκα.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ενσωματώνει στάσεις γιόγκα (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama) και τεχνικές διαλογισμού. Η πρόθεσή της και οι στόχοι εκπαίδευσης για τους μαθητές της είναι να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ευλυγισία  , δύναμη, επίγνωση και να “βρουν ισορροπία”  τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και στη ζωή τους.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι εγγραφές έχουν κλείσει και είναι διαθέσιμες μόνο στις κατά τόπους γραμματείες της διοργάνωσης, στο νησί της Πάρου.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Οι φορείς και η τοπική κοινωνία στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση προσφέροντας σε αθλητές και επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές τιμές και προνόμια.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr