Το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» κληρώνει δώρα στους συμμετέχοντες! Η Sun + Glasses by Athanasoulis στην Πάρο προσφέρει 1 ζευγάρι γυαλιά Oakley!

Ένα εμβληματικό γυαλί ηλίου Oakley που φορούν τόσες διασημότητες και αθλητές μπορεί να γίνει δικό σου αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή τώρα στο «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου», την αθλητικό-τουριστική  διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 στην Πάρο.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Το κατάστημαSun + Glasses by Athanasoulis στην Παροικιά της Πάρου  καλύπτει με τις #SunPlusGlasses επιλογές όλες τις ανάγκες για μια κλασική, διαχρονική εμφάνιση είτε για κάτι μοντέρνο και τολμηρό. Οι ultimate classic επιλογές της είναι ιδανικές για κάθε περίσταση!

Περισσότερα για την κλήρωση:

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες που θα κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο 2ο Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου έως και την λήξη των εγγραφών (τυχόν παράταση στις εγγραφές δεν θα ληφθεί υπόψιν για την κλήρωση). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12/06 στα social media της διοργάνωσης και θα ενημερωθούν με email /τηλέφωνο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  •  Να έχει γίνει ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα αγωνίσματα του στο 2ου Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου
  •  Ο συμμετέχων να είναι άνω των 18 ετών

Προϋποθέσεις παραλαβής:

  •  Ο τυχερός/ή να παρευρεθεί στην διοργάνωση (σε περίπτωση μη εμφάνισης η κλήρωση για το δώρο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ανάμεσα στους συμμετέχοντες σε τυχαίο αγώνισμα της διοργάνωσης)
  •  Ο τυχερός/ή να φωτογραφηθεί με το προϊόν/αποδεικτικό υπηρεσίας για την αποστολή στους δωροθέτες

Διαδικασία κλήρωσης:

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονική τυχαία γεννήτρια αριθμών όπου θα επιλέξει αριθμούς από την συνολική λίστα των συμμετεχόντων. Η διαδικασία θα αναρτηθεί υπό μορφή video στα social media της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr