Μία διοργάνωση όπως το Paros Way δε θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών.

Έλα κι εσύ μαζί μας, γίνε Εθελοντής και βοήθησέ μας.

Πώς μπορείς να προσφέρεις;

Πριν τον αγώνα:

Περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφών αν σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στα περίπτερα εγγραφών. Στα περίπτερα αυτά οι εθελοντές ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους αγώνες και κάνουν εγγραφές συμμετεχόντων στους αγώνες.

Στήσιμο του event πριν τις ημέρες των αγώνων, θα στήσουμε τα περίπτερα (εγγραφών, χορηγών κτλ), θα διαμορφώσουμε το χώρο και θα κάνουμε εγγραφές.

Την ημέρα του αγώνα:

Περίπτερο Εγγραφών

Στο περίπτερο εγγραφών, οι εθελοντές εξυπηρετούν τους συμμετέχοντες να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχών τους (bib numbers).

Διανομή T-shirt

Μέσα στο περίπτερο των εγγραφών, οι εθελοντές προσφέρουν το T-shirt στους συμμετέχοντες που έχουν κάνει την εγγραφή τους.

Σήμανση Δρόμου

Σε κομβικά σημεία της διαδρομής των αγώνων, οι εθελοντές μας παρακολουθούν και ελέγχουν την πορεία των συμμετεχόντων και παρέχουν οδηγίες σχετικά με το υπόλοιπο της διαδρομής

Διανομή Νερού

Σε σημεία της διαδρομής των αγώνων υπάρχουν σταθμοί παροχής νερού στους δρομείς….! Οι εθελοντές μας το στελεχώνουν.

Υπεύθυνοι Φύλαξης Προσωπικών Αντικειμένων

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της φύλαξης προσωπικών αντικειμένων – προσέχουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων στον αγώνα.

Υπεύθυνοι Αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι των αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων – δίνουν το μετάλλιο και τα δώρα στους συμμετέχοντες που τερματίζουν στον αγώνα

Υπεύθυνοι Έναρξης και Τερματισμού

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της έναρξης – τερματισμού ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για το πού πρέπει να κατευθυνθούν ανάλογα με το αν έχουν επιλέξει να τρέξουν στον αγώνα, ελέγχουν την ροή των συμμετεχόντων, εντοπίζουν τους πρώτους που τερματίζουν, εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες κατά την αφετηρία αλλά και τον τερματισμό τους.

Εμψύχωση Δρομέων

Οι εθελοντές εμψυχωτές θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της διαδρομής του αγώνα ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων να τερματίσουν.

Αποκατάσταση Χώρου

Αφού τελειώσουν οι αγώνες εμείς μένουμε για να τακτοποιήσουμε τον χώρο του event! Αν το θέλεις, μπορείς να βοηθήσεις.

 
 

    Σε περιμένουμε

    Paros way στη Πάρο

    PAROSWAY © 2023. All rights reserved.