ΤΡΕΞΙΜΟ

Τρέξιμο (Παροικιά)

Ημιμαραθώνιος

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους. Εξερχόμενοι της πλατείας οι δρομείς στρίβουν δεξιά και διασχίζουν όλο το παραλιακό μέτωπο τη  Παροικιάς, με κατεύθυνση προς Λιβάδια. Στην οδό Χρήστου Τσούντα στρίβουν δεξιά. Στην διασταύρωση με την οδό Αναστασίου Ορλάνδου στρίβουν αριστερά. Ακολουθούν την φυσική συνέχεια του δρόμου και εισέρχονται στην οδό Φιλοθέου Ζερβάκου. Στο Ξωκκλήσι στρίβουν αριστερά και κατευθύνονται προς Μυκηναϊκή Ακρόπολη. Στον παραλιακό δρόμο στρίβουν αριστερά με κατεύθυνση προς Κολυμπήθρες και φθάνουν μέχρι την πύλη του Περιβαλλοντικού Πάρκου όπου πραγματοποιούν αναστροφή και ακολουθούν την ίδια διαδρομή προς τον τερματισμό στην Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

 

5 χλμ

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους. Εξερχόμενοι της πλατείας οι δρομείς στρίβουν δεξιά και διασχίζουν όλο το παραλιακό μέτωπο τη  Παροικιάς, με κατεύθυνση προς Λιβάδια. Στην οδό Χρήστου Τσούντα στρίβουν δεξιά. Στην διασταύρωση με την οδό Αναστασίου Ορλάνδου στρίβουν αριστερά. Ακολουθούν την φυσική συνέχεια του δρόμου και εισέρχονται στην οδό Φιλοθέου Ζερβάκου. Στα 2,χλμ πραγματοποιούν αναστροφή και ακολουθούν την ίδια διαδρομή προς τον τερματισμό στην Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Kids Run

Παιδικός αγώνας δημοτικών 500 μέτρα
Παιδικός αγώνας γυμνασίων 1000 μέτρα

Οι παιδικοί αγώνες θα διεξαχθούν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2022 στην Παροικιά. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, κυκλώνοντας αριστερόστροφα τον ανεμόμυλο του λιμανιού (σήμα κατατεθέν της Παροικιάς). Θα διασχίζει μέρος του παραλιακού μετώπου της Παροικιάς  (Ακτή Ποσειδώνος) με κατεύθυνση προς το δημαρχείο. Σε κάποιο σημείο υα γίνετε αναστροφή και τερματισμός στην Πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

  • Οι διαδρομές ενδέχεται να παραμετροποιήθουν αναλόγως των συνθηκών και της έγκρισης των αρμοδιων τοπικών αρχών

Σκυτάλη Ημιμαραθωνίου  (2 Χ 10.548 μ.)

 

Το αγώνισμα της σκυτάλης Ημιμαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2022 στην Παροικιά. Θα αποτελείτε από δυο αθλητές. Θα υπάρχουν ομάδες ανδρών – Γυναικών – Μικτή (Άνδρας + Γυναίκα). Η εκκίνηση, η ώρα εκκίνησης,  ή διαδρομή και ο τερματισμός είναι ίδια με το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου.
Η αλλαγή σκυτάλης θα πραγματοποιηθεί στο μισό της διαδρομής. Η μεταφορά του 1ου και του 2ου θα γίνει με ευθύνη της διοργάνωσης.

Σε περιμένουμε

Paros way στη Πάρο

PAROSWAY © 2023. All rights reserved.