ΤΡΕΞΙΜΟ

(Παροικιά – παραλία Λιβάδια)

Ημιμαραθώνιος (21,1χλμ)

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Λιβάδια, μπροστά ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π.). Οι δρομείς θα ακολουθήσουν το παραλιακό μέτωπο με κατεύθυνση προς το λιμάνι της Παροικιάς. Στα 350μ. περίπου, στην οδό Χρήστου Τσούντα στρίβουν αριστερά. Στην διασταύρωση με την οδό Αναστασίου Ορλάνδου στρίβουν αριστερά. Ακολουθούν την φυσική συνέχεια του δρόμου και εισέρχονται στην οδό Φιλοθέου Ζερβάκου. Στο Ξωκκλήσι στρίβουν αριστερά και κατευθύνονται προς Μυκηναϊκή Ακρόπολη. Στον παραλιακό δρόμο στρίβουν αριστερά με κατεύθυνση προς Κολυμπήθρες. Εισέρχονται στον χώρο του Περιβαλλοντικού Πάρκου και φθάνουν μέχρι την παραλία Μοναστήρι. Εκεί πραγματοποιούν αναστροφή και ακολουθούν την ίδια διαδρομή προς το σημείο εκκίνησης, για να τερματίσουν.

Βράβευση Ηλικιακών κατηγοριών

Άνδρες                                      Γυναίκες

18-29                                          18 – 29

30-39                                          30- 39

40-49                                          40-49

50-59                                          50-59

60-69                                          60-69

70 και άνω                                70 και άνω

*Οι τρεις πρώτοι νικητές συμμετέχουν κανονικά και στις βραβεύσεις των Ηλικιακών Κατηγοριών

 

5 χλμ

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Λιβάδια, μπροστά ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π.). Οι δρομείς θα ακολουθήσουν το παραλιακό μέτωπο με κατεύθυνση προς το λιμάνι της Παροικιάς. Στα 350μ. περίπου, στην οδό Χρήστου Τσούντα στρίβουν αριστερά. Στην διασταύρωση με την οδό Αναστασίου Ορλάνδου στρίβουν αριστερά. Ακολουθούν την φυσική συνέχεια του δρόμου και εισέρχονται στην οδό Φιλοθέου Ζερβάκου. Στα 2,5χλμ πραγματοποιούν αναστροφή και ακολουθούν την ίδια διαδρομή προς το σημείο εκκίνησης, για να τερματίσουν.

Kids Run

Παιδικός αγώνας δημοτικών 500 μέτρα
Παιδικός αγώνας γυμνασίων 1000 μέτρα

Οι εκκινήσεις των παιδικών αγώνων θα πραγματοποιηθούν στην παραλία Λιβάδια, μπροστά ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π.). Θα ακολουθήσουν το παραλιακό μέτωπο με κατεύθυνση προς το λιμάνι της Παροικιάς. Στα μισά της διαδρομής κάθε απόστασης, θα πραγματοποιούν αναστροφή και θα ακολουθούν την ίδια διαδρομή προς το σημείο εκκίνησης, για να τερματίσουν.

  • Οι διαδρομές ενδέχεται να παραμετροποιήθουν αναλόγως των συνθηκών και της έγκρισης των αρμοδιων τοπικών αρχών

Σκυτάλη Ημιμαραθωνίου  (2 Χ 10.548 μ.)

 

Το αγώνισμα της σκυτάλης Ημιμαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαϊου 2022 στην Παροικιά. Θα αποτελείτε από δυο αθλητές. Θα υπάρχουν ομάδες ανδρών – Γυναικών – Μικτή (Άνδρας + Γυναίκα). Η εκκίνηση, η ώρα εκκίνησης,  ή διαδρομή και ο τερματισμός είναι ίδια με το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου.
Η αλλαγή σκυτάλης θα πραγματοποιηθεί στο μισό της διαδρομής. Η μεταφορά του 1ου και του 2ου θα γίνει με ευθύνη της διοργάνωσης.

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2023. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr