Το νερό Ρούβας υποστηρικτής του Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Οι συμμετέχοντες όλων των αγωνισμάτων του Paros Way θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ρούβας, από τη Κρήτη που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση, αλλά και την αποκατάσταση.

Το Νερό Ρούβας θα σε περιμένει να σε ξεδιψάσει, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, σε κάθε σταθμό υδροδοσίας και φυσικά στον τερματισμό!

Νερό Ρούβας – Εκ φύσεως πρώτο

Στην Κρήτη, στους πρόποδες του Ψηλορείτη από τις πηγές της Γέργερης αναβλύζει το βασικότερο αγαθό της ζωής, το νερό. Καθαρό, ελαφρύ και υγιεινό ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του καταναλωτή σε θέματα ποιότητας και υγιεινής.

Το νερό ΡΟΥΒΑΣ είναι ιδανικά φιλτραρισμένο από τη φύση, καθαρό, ελαφρύ, υγιεινό και σας προσφέρεται πάντα ολοζώντανο όπως αναβλύζει από την πηγή.
Σύμφωνα με τους γεωλόγους που πραγματοποίησαν έρευνα πριν από χιλιάδες χρόνια στην περιοχή της Γέργερης όπου αναβλύζει το φυσικό νερό Ρούβας, σημειώθηκε ένα ισχυρό γεωλογικό φαινόμενο. Πιο συγκεκριμένα, το υπέδαφος κατακλύστηκε από ένα ειδικό ανάλαφρο πέτρωμα (λευκό χαλίκι), το οποίο σήμερα λειτουργεί ως ένα φυσικό φίλτρο καθαρισμού του νερού.
Οι επιστήμονες έχουν χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο, μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Νερό Ρούβας στην ιστοσελίδα: https://www.nerorouvas.gr/

Όπως επίσης και στα social media:

fb: https://www.facebook.com/nerorouvas/

Instagram: https://www.instagram.com/nerorouvas/

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Και μην ξεχνάμε την παράταση εγγραφών που ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή. Διαβάστε σχετικά: https://parosway.gr/paratasi-engrafon-gia-to-paros-way/

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr