Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου υποστηρίζουν το Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Η Οργανωτική Επιτροπή ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ασφάλειας και υγείας, δίνει μεγάλο βάρος στην Υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης. Έτσι λοιπόν είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τα Πολυϊατρεία Αιγαίου.

Και το Σάββατο 21/05 στην κολύμβηση, αλλά και την Κυριακή 22/05 στους αγώνες τρεξίματος, έμπειρη ομάδα Υγειονομικών από τα Πολυϊατρεία Αιγαίου θα δώσει το παρών, για να παρέχει φροντίδα, εφόσον χρειαστεί.

Πολυϊατρεία Αιγαίου

Στα Πολυϊατρεία Αιγαίου προσφέρουμε στοχευμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, επιλέγοντας  ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών.

Εξασφαλίζουμε τακτικές συνεργασίες με έμπειρους ιατρούς αναγνωρισμένου κύρους. Εξοπλίζουμε το πολυϊατρείο μας με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διασυνδεόμαστε με μεγάλους ιατρικούς ομίλους της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου ιδρύθηκαν από την κα  Φωτεινή Σαμαρά.

Η κα Σαμαρά είναι πτυχιούχος νοσηλεύτρια με πολυετή πείρα σε όλο το φάσμα της νοσηλευτικής (όπως ομάδα χειρουργείων καρδιάς, ορθοπεδικής, γενικής χειρουργικής, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επείγοντα περιστατικά, ενδοσκοπικά, νοσηλεία κατ’ οίκον), αλλά και προϋπηρεσία σε θέσεις διοικητικής ευθύνης σε ιδιωτικές κλινικές.

Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MBA) και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση».

Πάνω απ’ όλα βάζει την ποιότητα και την ασφάλεια στις υπηρεσίες υγείας, γι αυτό και θα εργάζεται και η ίδια ως νοσηλεύτρια στα Πολυϊατρεία Αιγαίου.

Παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που είχαν στην διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι αθλητές. Η διοργάνωση ανακοινώθηκε μόλις στις 22 Απριλίου. Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη επιθυμία συμμετοχής από αθλούμενους της Πάρου, αλλά και των υπολοίπων νησιών των Κυκλάδων.

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην Γραμματεία, για το κάθε άθλημα ξεχωριστά και την ημέρα που θα πραγματοποιείται, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Η παράταση των εγγραφών, μέσω της ιστοσελίδας, θα λειτουργήσει ως εξής:

  • Εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας
  • Δυνατότητα πληρωμής μόνο με κάρτα (Χρεωστική ή Πιστωτική)
  • Μη αναγραφή του ονόματος στον αριθμό αθλητή (ταμπελάκι)
  • Παραλαβή αριθμού συμμετοχής την ημέρα της διοργάνωσης
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής T-shirt. Μόνο στην γραμματεία παραλαβής του αριθμού και κατόπιν διαθεσιμότητας

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο ειδικό πεδίο εγγραφές: https://parosway.gr/engrafes/

Επίσης στην σελίδα των εγγραφών δίνετε η δυνατότητα για ομαδικές εγγραφές (από 5 άτομα και άνω).

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:

Τρέξιμο

21 km, 5 km, kids

Κολύμβηση

3 km, 1 km, kid

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr