Το εστιατόριο Daniele χορηγός pasta party του «2nd Paros Way – Πολυιατρεία Αιγαίου»!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο Daniele στηρίζει το «2nd Paros Way – Πολυιατρεία Αιγαίου».

Η οργανωτική επιτροπή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει για το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 που θα διεξαχθεί «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου», ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της με το εστιατόριο Daniele για τοpasta party της διοργάνωσης. 

Το pasta party που είναι ευγενική χορηγία του εστιατορίου Daniele, θα γίνει στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου.  Ο σεφ και ιδιοκτήτης Daniele Astolfi, θα ετοιμάσει με τον μοναδικό του τρόπο φρέσκα ζυμαρικά μαγειρεμένα με τα πιο εκλεκτά προϊόντα! 

Το πολύ μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο Daniele βρίσκεται στο κέντρο της Παροικιάς σε ένα εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο με κήπο και διαθέτει πλούσιο μενού με πιάτα που καλύπτουν κάθε γούστο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση που θέλουν να δοκιμάσουν υπέροχα ιταλικά πιάτα παρέχεται έκπτωση 10% με την επίδειξη της εγγραφής τους.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr και χρησιμοποιείται η πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

H πλήρης προκήρυξη του “2nd Paros Way” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent.  Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr