Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (Ν.Ο.Π.) σημείο αναφοράς για το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 η Πάρος θα φιλοξενήσει το 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας και υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλοντας να παρουσιάσει μια ποιοτική αλλά και ασφαλή διοργάνωση, θα έχει στο πλευρό της και αυτή την χρονιά τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου (Ν.Ο.Π.).

Στην περσινή πρώτη διοργάνωση ο Ν.Ο.Π. υποστήριξε το αγώνισμα της κολύμβησης, διαθέτοντας το πολύπειρο προσωπικό και τις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Στο φετινό 2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου οι δυο πλευρές ενδυναμώνουν την συνεργασία τους, καθώς ολόκληρη η διοργάνωση θα έχει ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού για όλα τα αθλήματα της (Τρέξιμο – Κολύμβηση – Aquathlon) τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π.), στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς.

Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ)

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ιδρύθηκε το 1992 από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα.

Με την ίδια αγάπη και προσήλωση συνεχίζουμε ως σήμερα, συνεπείς στον κύριο σκοπό του Oμίλου που είναι ο παιδαγωγικός του ρόλος στην σχέση με το υγρό στοιχείο και η ταυτόχρονη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες. Ένας Όμιλος με μεγάλη ιστορία, πια, χάρη στον οποίον η ιστιοπλοΐα και η κολύμβηση γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη και ανάδειξη στο νησί μας.

Σήμερα είναι αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με συμμετοχές σε αγώνες Παγκοσμίων, Πανευρωπαϊκών, Πανελληνίων και Περιφερειακών διοργανώσεων.

Ο Ν.Ο.Π. μέσα από τις ναυταθλητικές δραστηριότητες προωθεί την αγάπη για την θάλασσα και για τον ναυταθλητισμό καθώς και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των νέων. Συντελεί γενικότερα στην πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας και την ευαισθητοποίηση όλων μας για το φυσικό περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του πάνω από 2000 παιδιά και ενήλικες έμαθαν ιστιοπλοΐα και κολύμβηση από υπεύθυνους εξειδικευμένους εκπαιδευτές και προπονητές. Οι λαμπρές επιτυχίες των αθλητών μας προβάλλουν το νησί μας.

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη της διοργάνωσης.

Έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει για τις εκπτώσεις που θα ισχύουν στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις. Ο χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών της διοργάνωσης η εταιρεία Blue Star παρέχει έκπτωση 40%  στην μετακίνηση επιβατών (συμμετέχοντες και συνοδοί) και των οχημάτων τους (Ι.Χ., μοτοσυκλέτες και φορτηγά), βάσει ονομαστικής λίστας, από Πειραιά προς Πάρο με επιστροφή το διάστημα από 14-19/06/2023, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του “2nd Paros Way”.

Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή έκπτωσης είναι να έχει προηγηθεί εγγραφή στην διοργάνωση. Στην συνέχεια η διοργάνωση ενημερώνει τακτικά και αποστέλλει την ονομαστική λίστα με τους δικαιούχους της έκπτωσης στα αναγραφόμενα λιμενικά γραφεία.

Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με το λιμενικό γραφείο στον Πειραιά, GELASAKIS SHIPPING & TRAVEL, τηλ. 210 4222440 ή με το λιμενικό γραφείο στην Πάρο, ERKYNA TRAVEL, τηλ. 22840 22654. Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου 2 δεν θα είναι δυνατή η παροχή της έκπτωσης. Τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται βάσει της εμπορικής πολιτικής της Εταιρείας.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Οι φορείς και η τοπική κοινωνία στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση προσφέροντας σε αθλητές και επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές τιμές και προνόμια.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr