Η Naturals επιβραβεύει τις προσπάθειες των νικητών του Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Μαζί μας, από τη πρώτη διοργάνωση, η Naturals με τα πρωτοπόρα προϊόντα διατροφής που παρασκευάζονται στην Ελλάδα, που θα επιβραβεύσει για τις προσπάθειές τους, όλους τους νικητές και νικήτριες των βάθρων.

Naturals

Η Naturals είναι μια ελληνική εταιρεία που καθιερώθηκε ως ένας δυναμικός εισαγωγέας τροφίμων και ποτών, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην παραγωγή προϊόντων στην Ελλάδα. Δημιουργεί προϊόντα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για έναν υγιεινό, γεμάτο ενέργεια τρόπο ζωής, χωρίς γευστικούς περιορισμούς.

Παρασκευάζει στην Ελλάδα, από τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά υλικά, τα δικά της προϊόντα Naturals. Χειροποίητα, άριστης ποιότητας και με καινοτόμους, απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, ανανεώνουν τις διατροφικές τάσεις και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Naturals στην ιστοσελίδα: https://b2b.naturals.gr/.

Όπως επίσης και στα social media:

fb: Naturalsnaks

Instagram: naturalsnacksgr

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Και μην ξεχνάμε την παράταση εγγραφών που ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή. Διαβάστε Και μην ξεχνάμε την παράταση εγγραφών που ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή. Διαβάστε σχετικά: https://parosway.gr/paratasi-engrafon-gia-to-paros-way/

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr