Το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» κληρώνει δώρα στους συμμετέχοντες!
Το κατάστημα «Σανδάλι» στην Πάρο προσφέρει ένα ζευγάρι χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια!

Το κατάστημα «Σανδάλι» στην Πάρο, στο πλαίσιο συνεργασίας με την οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» προσφέρει σε ένα τυχερό συμμετέχοντα της διοργάνωσης, που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ένα ζευγάρι χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια

Το κατάστημα «Σανδάλι» βρίσκεται στην Παροικιά  και είναι μια οικογενειακή επιχείρησημε όμορφα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια σε πολλά σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα.

Περισσότερα για την κλήρωση:

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες που θα κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο 2ο Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου έως και την λήξη των εγγραφών (τυχόν παράταση στις εγγραφές δεν θα ληφθεί υπόψιν για την κλήρωση). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12/06 στα social media της διοργάνωσης και θα ενημερωθούν με email /τηλέφωνο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Να έχει γίνει ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα αγωνίσματα του στο 2ου Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου
  • Ο συμμετέχων να είναι άνω των 18 ετών

Προϋποθέσεις παραλαβής:

  • Ο τυχερός/ή να παρευρεθεί στην διοργάνωση (σε περίπτωση μη εμφάνισης η κλήρωση για το δώρο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ανάμεσα στους συμμετέχοντες σε τυχαίο αγώνισμα της διοργάνωσης)
  • Ο τυχερός/ή να φωτογραφηθεί με το προϊόν/αποδεικτικό υπηρεσίας για την αποστολή στους δωροθέτες

Διαδικασία κλήρωσης:

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονική τυχαία γεννήτρια αριθμών όπου θα επιλέξει αριθμούς από την συνολική λίστα των συμμετεχόντων. Η διαδικασία θα αναρτηθεί υπό μορφή video στα social media της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr