Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου Ονομαστικός Χορηγός του 3rd Paros Way

Η οργανωτική επιτροπή «3rd Paros Way» ευχαριστεί θερμά «Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου» που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζουν ως Ονομαστικός Χορηγός αλλά και ως χορηγός υγείας τη διοργάνωση.

Το “3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου” αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικό – τουριστικά γεγονότα του νησιού, και αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες τρεξίματος, κολύμβησης και στο aquathlon.

Το φετινό “3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου” θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 16 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Παροικιά της Πάρου. Θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και διασκέδασης, που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές σε συμμετέχοντες, συνοδούς, εθελοντές, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου δραστηριότητας. Με την υποστήριξη των Πολυϊατρείων Αιγαίου, η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης ανανεώνει την δέσμευσή της να προάγει την υγεία και την ευεξία στην τοπική κοινωνία αλλά και πέρα από αυτήν.

Πολύϊατρεία Αιγαίου προσφέρουν στοχευμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, επιλέγοντας ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών όπως ο Καρδιολόγος, ο Παιδίατρος, ο Γενικός Χειρουργός, ο Ουρολόγος, ο Ενδοκρινολόγος, ο Μικροβιολόγος καθώς και νοσηλευτικές υπηρεσίες. Εξασφαλίζουν τακτικές συνεργασίες με έμπειρους ιατρούς αναγνωρισμένου κύρους. Το Πολυϊατρείο αλλά και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διασυνδέονται με μεγάλους ιατρικούς ομίλους της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τους ασθενείς.

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Το Παιδιατρικό Τμήμα είναι επανδρωμένο πλήρως με παρουσία καθημερινή  Παιδιάτρου αλλά και με εκ περιτροπής επισκέψεις από Καρδιολόγο-Παιδοκαρδιολόγο, Παιδίατρο-Ενδοκρινολόγο, Παιδίατρο -Νευρολόγο δίνοντας  έμφαση στην εξειδίκευση έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μικρών τους φίλων. Το δεύτερο  Παιδιατρικό Τμήμα  στην περιοχή της Νάουσας με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο καλύπτει τακτικά και έκτακτα περιστατικά.

Στόχος του Πολύϊατρείου Αιγαίου αποτελεί  η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας σε προνομιακές τιμές για τακτικά και επείγοντα περιστατικά

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr