Οι Μπανάνες F.lli Orsero της BELLA FRUTA υποστηρίζουν το «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η οργανωτική επιτροπή του «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» και η εταιρία BELLA FRUTA συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και της υγιεινής διατροφής. Η BELLA FRUTA θα παρέχει τις δημοφιλείς μπανάνες F.lli Orsero σε αθλητές και εθελοντές και τις δύο ημέρες των αγώνων.

Το μεγάλο αθλητικό τουριστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην Παροικιά της Πάρου στις 15 & 16 Ιουνίου. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο τρέξιμο, κολύμπι και aquathlon θα απολαύσουν μετά τον τερματισμό τις μπανάνες F.lli Orsero, μια φυσική πηγή ενέργειας για αναζωογόνηση μετά την επίπονη προσπάθειά τους.

F.lli Orsero  Bella Frutta

Η εταιρία Bella Frutta, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand F.lli Orsero να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων.

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr