Το Σάββατο βράδυ το μοναδικό Pasta Party του Paros Way!!

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Η Οργανωτική Επιτροπή έβαλε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση πολύ ψηλά τον πήχη, όσο αφορά το οργανωτικό κομμάτι αλλά και των παροχών στους συμμετέχοντες αθλητές, σε συνάρτηση πάντα με το μικρό χρονικό διάστημα που είχε στην διάθεσή της από την στιγμή της ανακοίνωσης

Τα τελευταία χρόνια αρκετές διοργανώσεις, ειδικότερα αυτές που πραγματοποιούνται στην επαρχία, που οι αθλητές διαμένουν όλοι σχεδόν στην ίδια περιοχή, έχουν καθιερώσει συναντήσεις – γεύματα πριν ή μετά την διοργάνωση προσφέροντας συνήθως ζυμαρικά, τα λεγόμενα Pasta Party

Έτσι λοιπόν και η διοργάνωση του Paros Way ανακοινώνει ότι το Σάββατο βράδυ θα πραγματοποιηθεί το Pasta Party της διοργάνωσης, προς τους συμμετέχοντες αθλητές και συντελεστές της διοργάνωσης, στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικιά.

Ένα όμως Pasta Party μοναδικό, που δεν έχει ξαναγίνει!! Γιατί;; Γιατί Patsa Party με χειροποίητα ζυμαρικά δεν έχει ξαναγίνει. Και το κορυφαίο όλων!! Θα παρασκευάζονται live μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Pasta Party by DANIELE

Το Pasta Party θα επιμεληθεί και θα προσφέρει το ιταλικό εστιατόριο DANIELE. Τα χειροποίητα ζυμαρικά και παρασκευασμένα live από τον σεφ/ιδιοκτήτη Daniele Astolfi μπροστά στους παρευρισκόμενους, θα συνοδεύονται από δύο υπέροχες σάλτσες (κόκκινη και άσπρη) για περισσότερες γευστικές επιλογές.

Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να βρεθείς στο μοναδικό Pasta Party το βράδυ του Σαββάτου. Ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να γνωριστούμε και φυσικά να απολαύσουμε τα μοναδικά χειροποίητα ζυμαρικά από το ιταλικό εστιατόριο DANIELE.

Για την χαλάρωση και την συνοδεία των χειροποίητων ζυμαρικών, η διοργάνωση με την υποστήριξη της 56 Isles φρόντισε και για την απαραίτητη μπύρα. Μπύρα που παράγεται στην καρδιά των ¨56 Νησιών¨ των Κυκλάδων, στο νησί της Πάρου.

Το όνομα «56isles» προέρχεται από τα 56 μεγάλα και μικρά νησιά των Κυκλάδων. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην προέλευση της μπύρας και να επιστήσουν την προσοχή στην ομορφιά της περιοχής.  

Ραντεβού στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, το Σάββατο 21/05, μετά τις 20:30.

Να είστε όλοι εκεί!!

Περισσότερες πληροφορίες για το Ιταλικό Εστιατόριο Daniele στην ιστοσελίδα: 

https://www.daniele.gr/

Όπως επίσης και στα social media: 

fb: https://www.facebook.com/DanielePastaBar.Patra

Instagram:  https://www.instagram.com/danielepastabar/

Περισσότερες πληροφορίες για την Μικροζυθοποιία Πάρου 

¨56 Isles¨ στην ιστοσελίδα:  https://56islesbeer.gr/

Όπως επίσης και στα social media: 

fb: https://www.facebook.com/56Islesbeer

Instagram:  https://www.instagram.com/56isles_beer/

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Εγγραφές

Οι εγγραφές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης έχουν κλείσει. Υπάρχει όμως η δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 20/05 και το Σάββατο 21/05, στον Ανεμόμυλο του λιμανιού στην Παροικιά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής την ημέρα που πραγματοποιείται το κάθε αγώνισμα ξεχωριστά, στην γραμματεία, φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα έχει προσέλθει αρκετό χρόνο πριν την εκκίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr