Ο Οργανισμός Science Technologies με τα προϊόντα Polar υποστηρίζει το Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε / ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τον Οργανισμό Science Technologies, αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Polar Ελλάδας & Κύπρου.

Η Polar αποτελεί πρωτοπόρα εταιρεία της φορέσιμης αθλητικής τεχνολογίας από το 1977 και το όνομά της είναι σχεδόν ταυτόσημο με την παλμογραφία.

Τα προϊόντα Polar αποτελούν ένα συνδυασμό ανθεκτικού σχεδιασμού και κορυφαίων προπονητικών λειτουργιών ικανών να σας συνοδεύσουν ακόμα και στις πιο δύσκολες και επικές προπονήσεις.

Ο ιδανικός σύμμαχος για να σε βοηθάει να προπονείσαι πιο έξυπνα, να κοιμάσαι καλύτερα & να βρίσκεις την ισορροπία στη ζωή σου.

Παρακολουθήστε τα δεδομένα σας να ζωντανεύουν σε μια εκτενή ανάλυση της προπόνησης σας με πολλαπλά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τις αποδόσεις σας.

Νέα ρεκόρ, νέοι στόχοι με σύμμαχο τα προϊόντα Polar.

Τις ημέρες της διοργάνωσης 1 τυχερός ή τυχερή, ύστερα από κλήρωση θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα καταπληκτικό ρολόι Polar.

Συγκεκριμένα το μοντέλο Polar που θα κληρωθεί είναι:

o   Polar Vantage M (λευκό)

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:

Τρέξιμο (Παροικιά)

21 km, Relay 21 km (2×10,5 km), 5 km, kids

Κολύμβηση (Παροικιά)

3 km, 1 km, kid

Aquathlon (Νάουσα)

Ατομικό, Relay (750μ. Κολύμβηση + 5χλμ Τρέξιμο)

Οι εγγραφές κλείνουν τη προσεχή Κυριακή 15 Μαΐου. Σπεύσατε!!!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr