Οι μπανάνες F.lli Orsero παρών στο Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Για τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες των συμμετεχόντων η Οργανωτική Επιτροπή του Paros Way ένωσε τις δυνάμεις με την εταιρεία BELLA FRUTA, η οποία θα παρέχει τις υπέροχες μπανάνες της F.lli Orsero.

Παρούσα η F.lli Orsero σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση και οι συμμετέχοντες αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν τις γευστικές και υψηλής διατροφικής αξίας μπανάνες της, μετά τον τερματισμό τους. Και τι ποιο φυσική αναπλήρωση από τις μπανάνες.

Φυσικά η F.lli Orsero θα είναι παρούσα και στην διαδικασία των απονομών, προσφέροντας προϊόντα και δωράκια.

F.lli Orsero – BELLA FRUTTA

Η εταιρία Bella Frutta , κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand F.lli Orsero , βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων.

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:

Τρέξιμο (Παροικιά)

21 km, Relay 21 km (2×10,5 km), 5 km, kids

Κολύμβηση (Παροικιά)

3 km, 1 km, kid

Aquathlon (Νάουσα)

Ατομικό, Relay (750μ. Κολύμβηση + 5χλμ Τρέξιμο

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr