Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ) υποστηρικτής του Paros Way

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

Ένα από τα αθλήματα της διοργάνωσης είναι και η κολύμβηση. Όπως έχει ανακοινωθεί οι αποστάσεις ενηλίκων (3χλμ & 1χλμ), καθώς και οι παιδικές αποστάσεις, θα διεξαχθούν στην παραλία Λιβάδια, μπροστά από τις άρτια οργανωμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ) στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου (ΝΟΠ) και τον πρόεδρο του Κο Κουντρομιχάλη Ηλία, για την αμέριστη υποστήριξη σε υλικά και προσωπικό, καθώς και χρήση των εγκαταστάσεων του.

Η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ) εγγυώνται τη ασφαλή διεξαγωγή των κολυμβητικών διαδρομών

Ναυτικός Όμιλος Πάρου (ΝΟΠ)

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ιδρύθηκε το 1992 από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα.

Με την ίδια αγάπη και προσήλωση συνεχίζουμε ως σήμερα, συνεπείς στον κύριο σκοπό του Oμίλου που είναι ο παιδαγωγικός του ρόλος στην σχέση με το υγρό στοιχείο και η ταυτόχρονη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες. Ένας Όμιλος με μεγάλη ιστορία, πια, χάρη στον οποίον η ιστιοπλοΐα και η κολύμβηση γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη και ανάδειξη στο νησί μας.

Σήμερα είναι αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με συμμετοχές σε αγώνες Παγκοσμίων, Πανευρωπαϊκών, Πανελληνίων και Περιφερειακών διοργανώσεων.

Ο Ν.Ο.Π. μέσα από τις ναυταθλητικές δραστηριότητες προωθεί την αγάπη για την θάλασσα και για τον ναυταθλητισμό καθώς και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των νέων. Συντελεί γενικότερα στην πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού μας και την ευαισθητοποίηση όλων μας για το φυσικό περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του πάνω από 2000 παιδιά και ενήλικες έμαθαν ιστιοπλοΐα και κολύμβηση από υπεύθυνους εξειδικευμένους εκπαιδευτές και προπονητές. Οι λαμπρές επιτυχίες των αθλητών μας προβάλλουν το νησί μας.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης και μετά την λήξη οι συμμετέχοντες μπορούν να χαλαρώσουν ακριβώς δίπλα στο υπέροχο Beach Restaurant Omilos. H διοργάνωση εξασφάλισε έκπτωση 20% στο φαγητό και ορισμένα αναψυκτικά.

Παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει την παράταση των εγγραφών. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που είχαν στην διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι αθλητές. Η διοργάνωση ανακοινώθηκε μόλις στις 22 Απριλίου. Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη επιθυμία συμμετοχής από αθλούμενους της Πάρου, αλλά και των υπολοίπων νησιών των Κυκλάδων.

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην Γραμματεία, για το κάθε άθλημα ξεχωριστά και την ημέρα που θα πραγματοποιείται, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Η παράταση των εγγραφών, μέσω της ιστοσελίδας, θα λειτουργήσει ως εξής:

  • Εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας
  • Δυνατότητα πληρωμής μόνο με κάρτα (Χρεωστική ή Πιστωτική)
  • Μη αναγραφή του ονόματος στον αριθμό αθλητή (ταμπελάκι)
  • Παραλαβή αριθμού συμμετοχής την ημέρα της διοργάνωσης
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής T-shirt. Μόνο στην γραμματεία παραλαβής του αριθμού και κατόπιν διαθεσιμότητας

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο ειδικό πεδίο εγγραφές: https://parosway.gr/engrafes/

Επίσης στην σελίδα των εγγραφών δίνετε η δυνατότητα για ομαδικές εγγραφές (από 5 άτομα και άνω).

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  – Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:

Τρέξιμο

21 km, 5 km, kids

Κολύμβηση

3 km, 1 km, kid

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr