Η Sardis Rentals υποστηρίζει το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» συνεργάζεται με την Sardis Rentals για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση να εξερευνήσουν πριν ή μετά τον αγώνα τους το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η Sardis Rentals βρίσκεται στο λιμάνι στην Παροικιά και προσφέρει για το διάστημα 16-18 Μαΐου,  έκπτωση 20% στην ενοικίαση όλων των οχημάτων του στόλου της!

Σύμφωνα με τιςαξιολογήσειςπου έγιναν στο Tripadvisor η Sardis Rentalsυπολογίζεται ανάμεσα στο 10% των καλύτερων αξιολογημένων εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως! Ο στόλος της αποτελείται από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες σε όλες τις κατηγορίες.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr και χρησιμοποιείται η πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

H πλήρης προκήρυξη του “2nd Paros Way” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent.  Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr