Το Κτήμα Ρούσσος στηρίζει το «2nd ParosWay – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Το διήμερο 17&18 Ιουνίου 2023 η Πάρος θα φιλοξενήσει το «2ndParosWay – Πολυϊατρεία Αιγαίου», ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας. Η τοπική κοινωνίαστηρίζει τη διοργάνωση με χορηγίες και ειδικές τιμές.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος Ρούσσου και παραγωγός του οινοποιείου Αστέρας κ. Κωνσταντίνος Ρούσσος, συνεχιστής της παραδοσιακής αμπελουργίας από την εποχή του παππού του, υποστηρίζει την διοργάνωση και προσφέρει αυθεντικά παριανά κρασιά «Κτήμα Ρούσσος» στους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών.

Επίσης προσφέρει παραδοσιακή Σούμα, για να δοκιμάσουν οι παρευρισκόμενοι του pastaparty της διοργάνωσης. Η σούμα Πάρου είναι το τοπικά παραγόμενο ρακί, και το πιο χαρακτηριστικό ποτό του νησιού, που έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Το οινοποιείοξεκίνησε την λειτουργία του το 2017 και σήμερα κυκλοφορεί 7 ετικέτες κρασιών κάποιες από τις οποίες είναι διακεκριμένες με διεθνή βραβεία.

Επίσης διαθέτει επισκέψιμο χώρο, στον οποίο υπάρχει η δυνατότητα γευσιγνωσίας μαζί με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής και εμφιάλωσης.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις μοναδικές θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

H πλήρης προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων του “2nd Paros Way- Πολυϊατρεία Αιγαίου” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η έμπνευση, η υλοποίηση και η πλατφόρμα εγγραφών του Paros Way ανήκουν στην My Sportevent. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του  δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr