Το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Δημήτρη Σιφναίου στην ιατρική κάλυψη του «2ndParosWay – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

To διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 η Πάρος θα φιλοξενήσει το «2ndParosWay – Πολυϊατρεία Αιγαίου», ένα από τα σημαντικότερα αθλητικό -τουριστικά γεγονότα! Το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Δημήτρη Σιφναίου θα συνεργαστεί με την Οργανωτική Επιτροπή στην ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης,πραγματοποιώντας την εθελοντική κάλυψη των φυσιοθεραπευτικών αναγκών των αθλητών και των αθλητριών που θα συμμετέχουν στους αγώνες.

Η φυσικοθεραπεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας και της αποκατάστασης των αθλητών όλων των αθλημάτων. Η παρουσία φυσικοθεραπευτή είναι κομβικής σημασίας, για την έγκαιρη αντιμετώπιση των τραυματικών καταστάσεων, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Ο φυσικοθεραπευτής Αθανάσιος Πατρίκης, από το φυσικοθεραπευτήριο του κ. Δημήτρη Σιφναίου, θα παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του τόσο το Σάββατο 17 Ιουνίου στους αγώνες κολύμβησης και aquathlon, όσο και την Κυριακή 18 Ιουνίου  στους δρομικούς αγώνες.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις μοναδικές θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

H πλήρης προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων του “2nd Paros Way- Πολυϊατρεία Αιγαίου” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η έμπνευση, η υλοποίηση και η πλατφόρμα εγγραφών του Paros Way ανήκουν στην My Sportevent. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του  δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr