Το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» κληρώνει δώρα στους συμμετέχοντες!
Το κατάστημα Γερμανός στην Πάρο προσφέρει ένα XIAOMI Redmi 9A!

Το κατάστημα  Γερμανός στην Πάρο, στο πλαίσιο συνεργασίας με την οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» προσφέρει σε ένα τυχερό αθλητή, που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ένα XIAOMI Redmi 9A Dual 32GB Carbon Greyμε τα εξής χαρακτηριστικά:

  •  Οθόνη HD+ 6.53”
  •  Οκταπύρηνος επεξεργαστής και μνήμη RAM 2GB
  •  Κύρια κάμερα 13MP και εμπρόσθια 5MP
  •  Μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh μεγάλης αυτονομίας

Το κατάστημα Γερμανός στην Παροικιά ανήκει στην ομώνυμη  αλυσίδα καταστημάτων που βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς τεχνολογίας  και αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα και πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα. Το κατάστημα διαθέτει προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ώστε μέσω των λύσεων συνδεσιμότητας, ο πελάτης να απολαμβάνει την τεχνολογία στο έπακρο.

Περισσότερα για την κλήρωση:

Στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι ενήλικες που θα κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο 2ο Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου έως και την λήξη των εγγραφών (τυχόν παράταση στις εγγραφές δεν θα ληφθεί υπόψιν για την κλήρωση). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12/06 στα social media της διοργάνωσης και θα ενημερωθούν με email /τηλέφωνο.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  •  Να έχει γίνει ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα αγωνίσματα του στο 2ου Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου
  •  Ο συμμετέχων να είναι άνω των 18 ετών

Προϋποθέσεις παραλαβής:  Ο τυχερός/ή να παρευρεθεί στην διοργάνωση (σε περίπτωση μη εμφάνισης η κλήρωση για το δώρο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ανάμεσα στους

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr