Η μελισσοκομική επιχείρηση EK ΠΑΚΤΙΑΣ υποστηρίζει το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της με την μελισσοκομική επιχείρησ ηEK ΠΑΚΤΙΑΣ!

Στις 17 & 18 Ιουνίου η μελισσοκομική επιχείρησηEK ΠΑΚΤΙΑΣ, υποστηρικτής της διοργάνωσης, θα προσφέρει σε νικητές του μεγάλου αθλητικό τουριστικού γεγονότος που θα διεξαχθεί στο όμορφο νησί της Πάρου, φυσικά καλλυντικά που παράγονται από τις μέλισσες!

Η μελισσοκομική επιχείρηση ΕΚ ΠΑΚΤΙΑΣ εδρεύει στο μεσόγειο χωριό Κώστο στην Πάρο. Έχει ζωή πάνω από σαράντα χρόνια στον χώρο της μελισσοκομίας, και ασχολείται με όλα τα προϊόντα τα οποία μπορούν να παραχθούν από την κυψέλη των μελισσών. Παράγει μέλι, φυσικά καλλυντικά, βασιλικό πολτό, γύρη και πρόπολη.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις μοναδικές θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

H πλήρης προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων του “2nd Paros Way- Πολυϊατρεία Αιγαίου” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η έμπνευση, η υλοποίηση και η πλατφόρμα εγγραφών του Paros Way ανήκουν στην My Sportevent. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του  δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr