Το «Κτήμα Ρούσσος» στηρίζει το «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2024, η όμορφη Πάρος θα είναι το επίκεντρο ενός από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, του«3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου». Το «Κτήμα Ρούσσος», είναι μια από τις επιχειρήσεις του νησιού που αγκαλιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση.

Το «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» αναμένεται να προσελκύσει αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεμάτη δράση και ομορφιά.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσσος, ιδιοκτήτης του οινοποιείου «Κτήμα Ρούσσος», συνεχιστής της μακράς παράδοσης αμπελουργίας από την εποχή του παππού του, είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του γεγονότος. Με μεγάλη χαρά προσφέρει αυθεντικά παριανά κρασιά «Κτήμα Ρούσσος» στους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών.

Επιπλέον, το οινοποιείο προσφέρει παραδοσιακή Σούμα, το διάσημο τοπικό ρακί της Πάρου, στους παρευρισκόμενους του pasta party της διοργάνωσης. Η Σούμα Πάρου, γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό ποτό του νησιού.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και να στηρίξετε την τοπική κοινωνία και τους αθλητές.

Το «Κτήμα Ρούσσος» άνοιξε τις πόρτες του το 2017 και σήμερα διαθέτει 7 διαφορετικές ετικέτες κρασιών, μερικές από τις οποίες έχουν βραβευτεί διεθνώς. Παράλληλα, το οινοποιείο προσφέρει επισκέψιμο χώρο με δυνατότητα γευσιγνωσίας και ξενάγησης στις εγκαταστάσεις παραγωγής και εμφιάλωσης.

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr