Το εστιατόριο «Ελαία» και το «Σουβλάκι του Πεπέ» χορηγοί στο «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»!

Η οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» ευχαριστεί το εστιατόριο «Ελαία» και το «Σουβλάκι του Πεπέ» για την ευγενική του χορηγία!

Τοεστιατόριο «Ελαία» και το «Σουβλάκι του Πεπέ», δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης, στέκονται δίπλα στο μεγάλο αθλητικό-τουριστικό γεγονός που θα διεξαχθεί στις 17 & 18 Ιουνίου στο μαγευτικό νησί της Πάρου.

Τοεστιατόριο «Ελαία» και το «Σουβλάκι του Πεπέ» βρίσκονται σε πολύ καλή τοποθεσία στη θάλασσα, δίπλα στο λιμάνι και προσφέρουν ωραίο παραδοσιακό ή σπιτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό με έκπτωση 10% σε όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση με την επίδειξη της εγγραφής τους.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr και χρησιμοποιείται η πλατφόρμα εγγραφών της My Sportevent.

H πλήρης προκήρυξη του “2nd Paros Way” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent.  Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr