Παράλληλες Δράσεις

Η διοργάνωση 2nd Paros Way εκτός του καθαρά αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης, εμπλουτίζει το πρόγραμμα της και με παράλληλες δράσεις. Συγκεκριμένα το Σάββατο 17/06 το απόγευμα εντάσσει μάθημα Yoga και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παραθέσει Pasta Party

PASTA PARTY

Το Pasta Party, προσφορά του Ιταλικού εστιατορίου DANIELE, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο βράδυ 17/06, με την δύση του Ηλίου (περίπου στις 21:00) στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους της Παροικιάς. Καλεσμένοι όλοι οι συμμετέχοντες και ο συνοδοί τους, οι εθελοντές και φυσικά οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης. Τα ζυμαρικά θα συνοδευτούν από τα υπέροχα τυριά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου και την παραδοσιακή Παριανή σούμα, προσφορά από το Κτήμα Ρούσσος

Soft Yoga Flow με την Άννα (Beginner friendly)

Η Παπαναστασάτου Άννα είναι πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια γιόγκα από την Yoga Alliance.

Τόπος: Παραλία Λιβάδια (μπροστά από τον Ναυτικό όμιλο)
Μέρα: Σάββατο 17/06
Ώρα: 18.00
Διάρκεια: 1 ώρα
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 – 30 άτομα
Κόστος: 5.00€

Βιογραφικό

H Άννα Παπαναστασάτου, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα από τη Yoga Alliance. Η εκπαίδευσή της πραγματοποιήθηκε στο Joschi Yoga Institute στη Νέα Υόρκη, το 2016. Πρόσθετη εκπαίδευση στο YogAcademy, πιστοποιήθηκε στην Αθήνα το 2019, στην Aerial Yoga. Εξειδικεύεται σε ατομικές και ομαδικές προπονήσεις σε Vinyasa, Aerial και SUP Yoga.

Γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Αθηνα. Το 2010 συνειδητοποίησε ότι είχε χορτάσει από τον τρόπο ζωής της μεγαλούπολης. Λαχταρούσε την απλότητα και ένα νέο μέρος για να ζήσει που να είναι πιο κοντά στη φύση. Παραιτήθηκε απο  τη δουλειά της ως μηχανολόγος μηχανικός και  ακολουθώντας το κάλεσμα της ψυχής της μετακόμισε στην Πάρο.

Πάντα έψαχνε τρόπους να παραμείνει ενεργή και δραστηριότητες που να την εμπνέουν. Γιόγκα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, kickboxing είναι μερικές από τις δραστηριότητες που ασχολείται. Της αρέσει επίσης να ταξιδεύει και να μαθαίνει νέους πολιτισμούς. Η συνεχής εκπαίδευση και γνώση, είναι το μότο της πίσω από την ανάγνωση πολλών βιβλίων και την παρακολούθηση σεμιναρίων κίνησης, και αναπνοής. Η έρευνά της για αυτογνωσία και γενική ευεξία την ενέπνευσε να εξασκήσει τη γιόγκα.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ενσωματώνει στάσεις γιόγκα (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama) και τεχνικές διαλογισμού. Η πρόθεσή της και οι στόχοι εκπαίδευσης για τους μαθητές της είναι να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ευλυγισία  , δύναμη, επίγνωση και να “βρουν ισορροπία”  τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και στη ζωή τους.

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr