Παράλληλες Δράσεις

Η διοργάνωση 3rd Paros Way εκτός του καθαρά αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης, εμπλουτίζει το πρόγραμμα της και με παράλληλες δράσεις.

PASTA PARTY

Η οργανωτική επιτροπή, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που έχει ετοιμάσει για το διήμερο 15-16 Ιουνίου 2024 που θα διεξαχθεί «3rd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου», ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη συνεργασία της με το Beach Restaurant Omilos για το δωρεάν pasta party της διοργάνωσης. 

Το pasta party θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο βράδυ 15/06 και είναι ευγενική χορηγία του Beach Restaurant Omilos και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς. Στην εκδήλωση θα χορέψει τοπικούς χορούς ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Πάρου “Αρηίς”. Καλεσμένοι αθλητές, συνοδοί και εθελοντές της διοργάνωσης.

Sunset Yoga στο “Somana Flo Studio” του Mythic Paros Hotel

Ένα ξεχωριστό μάθημα yoga σε έναν φανταστικό χώρο του Mythic Paros Hotel στο Somana Flo Studio, με απέραντη θέα από ψηλά, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, με την Άννα Παπαναστασάτου πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια γιόγκα από την Yoga Alliance.!

Τόπος: Somana Flo Studio – Mythic Paros Hotel (Αγία Ειρήνη- Σαρακήνικο)

Ημέρα: Παρασκευή 14/06
Ώρα έναρξης: 20.00 – Ώρα λήξης: 21.10
Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 – 30 άτομα
Κόστος: 5.00€

Mythic Paros Hotel

Τοποθετημένο στο γαλήνιο νοτιοδυτικό τμήμα της Πάρου, το αποκλειστικό για ενήλικες Mythic Paros Hotel προσφέρει ένα μοναδικό πλεονεκτικό σημείο για τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Αυτό το boho-chic καταφύγιο διαθέτει δύο πισίνες υπερχείλισης, διπλές ξαπλώστρες και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα, όλα με θέα τον πανοραμικό ορίζοντα. Αγκαλιάστε την ευεξία στο σπα Cavo Senso που είναι χτισμένο σαν σπηλιά και απολαύστε γιόγκα, εκδηλώσεις ευεξίας και αυθεντικές τοπικές εμπειρίες στο ευρύχωρο Somana Flo Studio. 

Τα 41 δωμάτια του Mythic με θέα στη θάλασσα, το καθένα μοναδικά σχεδιασμένο, με τα περισσότερα να είναι σκαλισμένα σε στυλ σπηλιάς στο βουνό και πολλά να διαθέτουν πολυτελείς πισίνες. Τα δωμάτια και οι χώροι είναι διακοσμημένα με φυσικά υφάσματα και μοναδικά ξύλινα έπιπλα χειροποίητα επί τόπου, απηχώντας τη δέσμευσή τους για βιώσιμη πολυτέλεια. 

 Απολαύστε εξαιρετικό δείπνο στην άκρη του βράχου στο Muzzein Paros, όπου η υψηλή μεσογειακή κουζίνα συναντά τη θέα στο ηλιοβασίλεμα, η οποία συχνά ενισχύεται από ζωντανές τοπικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Soft Yoga Flow με την Άννα (Beginner friendly)

 

Η Παπαναστασάτου Άννα είναι πιστοποιημένη  εκπαιδεύτρια γιόγκα από την Yoga Alliance.

Τόπος: Παραλία Λιβάδια (μπροστά από τον Ναυτικό όμιλο)
Μέρα: Σάββατο 15/06
Ώρα: 18.00
Διάρκεια: 1 ώρα
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 – 30 άτομα
Κόστος: 5.00€

H Άννα Παπαναστασάτου, είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα από τη Yoga Alliance. Η εκπαίδευσή της πραγματοποιήθηκε στο Joschi Yoga Institute στη Νέα Υόρκη, το 2016. Πρόσθετη εκπαίδευση στο YogAcademy, πιστοποιήθηκε στην Αθήνα το 2019, στην Aerial Yoga. Εξειδικεύεται σε ατομικές και ομαδικές προπονήσεις σε Vinyasa, Aerial και SUP Yoga.

Γεννήθηκε κ μεγάλωσε στην Αθηνα. Το 2010 συνειδητοποίησε ότι είχε χορτάσει από τον τρόπο ζωής της μεγαλούπολης. Λαχταρούσε την απλότητα και ένα νέο μέρος για να ζήσει που να είναι πιο κοντά στη φύση. Παραιτήθηκε απο  τη δουλειά της ως μηχανολόγος μηχανικός και  ακολουθώντας το κάλεσμα της ψυχής της μετακόμισε στην Πάρο.

Πάντα έψαχνε τρόπους να παραμείνει ενεργή και δραστηριότητες που να την εμπνέουν. Γιόγκα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, kickboxing είναι μερικές από τις δραστηριότητες που ασχολείται. Της αρέσει επίσης να ταξιδεύει και να μαθαίνει νέους πολιτισμούς. Η συνεχής εκπαίδευση και γνώση, είναι το μότο της πίσω από την ανάγνωση πολλών βιβλίων και την παρακολούθηση σεμιναρίων κίνησης, και αναπνοής. Η έρευνά της για αυτογνωσία και γενική ευεξία την ενέπνευσε να εξασκήσει τη γιόγκα.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής της ενσωματώνει στάσεις γιόγκα (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama) και τεχνικές διαλογισμού. Η πρόθεσή της και οι στόχοι εκπαίδευσης για τους μαθητές της είναι να τους βοηθήσει να αποκτήσουν ευλυγισία, δύναμη, επίγνωση και να “βρουν ισορροπία”  τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος όσο και στη ζωή τους.

Καθαρισμός παραλίας στην Παροικιά της Πάρου

Με την We4all καθαρίζουμε παραλία στην Παροικιά της Πάρου, το Σάββατο 15 Ιουνίου!

Η MySportEvent στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης εκτός από τις δράσεις δενδροφύτευσης και καθαρισμού δασικών εκτάσεων έχει προγραμματίσει και καθαρισμούς ακτών με σκοπό να ενισχύσει το θετικό αποτύπωμα για τα ελληνικά δάση και το φυσικό περιβάλλον. Οι δράσεις αυτές γίνονται σε συνεργασία με την We4all, τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό και επίσημο συνεργάτη του Ο.Η.Ε. στο πρόγραμμα Αποκατάστασης Οικοσυστημάτων.

Στις 15 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 3rd Paros Way– Πολυϊατρεία Αιγαίου” και με την υποστήριξη των εθελοντών, των αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες μας αλλά και τοπικών συλλόγων, καθαρίζουμε την παραλία Λιβάδια στην Παροικιά της Πάρου.

Τόπος: Παραλία Λιβάδια (συνάντηση μπροστά από τον Ναυτικό όμιλο)
Μέρα: Σάββατο 15/06
Ώρα: 10.00 π.μ.
Διάρκεια: 1.30 ώρα


Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr