Οι Μπανάνες F.lli Orsero της BELLA FRUTA υποστηρίζουν το «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου»

Η οργανωτική επιτροπή του «2nd Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου» ενώνει τις δυνάμεις της, για ακόμη μια χρονιά με την εταιρία BELLA FRUTA η οποία θα παρέχει σε αθλητές και εθελοντές τις γευστικές μπανάνες F.lli Orsero!

Στις 17 & 18 Ιουνίου η γραφική Πάρος θα φιλοξενήσει το μεγάλο αθλητικό τουριστικό γεγονός! Οι συμμετέχοντες αθλητές σε τρέξιμο, κολύμπι και aquqthlon, θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν μετά τον τερματισμό, τις υψηλής διατροφικής αξίας μπανάνες F.lli Orsero, για να αναπληρώσουν φυσικά τις δυνάμεις τους μετά την επίπονη προσπάθεια τους!

F.lli Orsero – BELLA FRUTTA

Η εταιρία Bella Frutta , κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand F.lli Orsero να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων.

Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση:

Οι συμμετέχοντες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις μοναδικές θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

H πλήρης προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων του “2nd Paros Way- Πολυϊατρεία Αιγαίου” έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η έμπνευση, η υλοποίηση και η πλατφόρμα εγγραφών του Paros Way ανήκουν στην My Sportevent. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του  δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/

Η Οργανωτική Επιτροπή

Διοργάνωση

Paros Way – Πολυϊατρεία Αιγαίου © 2024. All rights reserved. | Δημιουργία website: mysportevent.gr